ACTIVACIONS STALKERS 2022-23

Reconeixement intermunicipal

Abans d’aterrar en el primer festival d’arts vives que transitaran, s’han generat uns contextos de transmissió i intercanvi que són el punt de partida del projecte i una primera fase de coneixença dels contextos propis imprescindible per entendre el bagatge cultural del grup.

Participació al Festival Sâlmon 22

De l’11 al 13 de febrer el grup va submergir-se en la programació del Festival Sâlmon i va participar en diferents contextos de transmissió com ara una pràctica compartida amb una creadora i diferents trobades per conèixer la governança del Sâlmon, amb un equip curatorial format per quatre artistes en actiu i quatre estructures coorganitzadores.

Participació al Festival Sismògraf 22

Del 8 al 10 d’abril el grup d’stalkers van transitar el Festival Sismògraf 22 i van poder aprofundir a través de diferents converses en conceptes com territori, programació, gestió i mediació a partir d’una experiència consolidada i genuïna com és el festival olotí de moviment i arts vives.

Participació a Stronger Peripheries (Tarbes, França)

Tres stalkers van participar de l’11 al 14 d’abril en un taller de tria d’artista francès dins el projecte Stronger Peripheries a Tarbes (Occitània-França) gràcies a la Xarxa Transversal.

Participació al Festival Eufònic 22

La primera participació de l’Eufònic en el recorregut stalker va ser molt enriquidora i entre els dies 26 i 28 d’agost, el grup va poder gaudir de la programació del festival i complementar la visita amb dues converses sobre programació i comunicació.

Participació a Fira Tàrrega 22

El curs va arrencar amb força i del 9 a l’11 de setembre les stalkers van aterrar a Tàrrega, per gaudir d’un context tant estimulant i complex com la Fira. El grup va gaudir de diferents propostes de carrer i d’altres espais d’exhibició i també va poder transitar la llotja i altres contextos de programació.

Participació Festival TNT 22

El grup d’stalkers va tancar la ruta de festivals amb el Terrassa Noves Tendències, del 30 de setembre al 2 d’octubre. Un festival que van transitar molt ben acompanyades per diferents programadors i programadores, tant locals com internacionals.