Jordi Brull

Stalker Terres de l'Ebre

Soc de Camarles, Delta de l’Ebre. Actualment estudio un Cicle Superior de joieria artística a l’EADT. Sempre he estat involucrat en el món artístic, tant del teatre (quan vaig fer batxillerat vaig tindre’n una gran professora), com de la música, animació sociocultural, disseny d’indumentària…El meu background és bastant eclèctic. Sóc un viatger incansable a qui li agrada tornar a casa i veure a la família. No puc deixar de dir, per a que pugueu saber més qui sóc, que estic profundament enamorat de la meva terra: lo Delta.

Anaís del Cid

Stalker Celrà

Vaig estudiar Realització audiovisual i espectacles, però m’he dedicat més al món dels audiovisuals. Actualment, treballo a Ràdio Celrà creant contingut i portant les XXSS i també em dedico a la creació de vídeos principalment per a empreses i negocis. Arran de la meva feina he començat a tenir contacte amb el món de l’espectacle en general i he descobert que m’agradaria aprendre una mica més des de dins com es gestiona tot i en general endinsar-m’hi una mica més. Per aquest motiu em vaig presentar a Stalkers.

Paula Cornet

Stalker Celrà

Tinc 22 anys i sóc de Celrà. M’encanten les arts escèniques i des de ben petita he estat vinculada a elles fent música, dansa i teatre. Actualment estic estudiant el recorregut de formació professional a Aules – Arts Escèniques. Tinc ganes de formar part de Stalkers per veure com funcionen i són per dins diferents festivals d’arts escèniques d’arreu de Catalunya.

Melissa Rodríguez

Stalker El Prat

Tinc 21 anys i sóc del Prat de Llobregat. Actualment estudio arts escèniques i performatives, i col·laboro amb projectes culturals i musicals a La Capsa. A banda, treballo en una botiga a Portal de l’Àngel, una feina que no m’agrada gaire però amb la que puc estalviar alguns diners. M’identifico com una noia curiosa, empàtica i carismàtica. Stalkers va ser un projecte que desde que s’em va plantejar l’oportunitat de participar-hi em va semblar un projecte suuuuper interessant, on poder conèixer les arts en viu d’aprop, “infiltrar-nos” com a curadors em sembla una idea genial per a poder viure l’experiència en primera persona i des d’un lloc on mai l’he viscut, cosa que em sembla divertidíssim a la vegada que fem camí juntes i coneixem i ens apropem a diferents visions i formes de fer amb companyes d’altres municipis.

Auri

Stalker El Prat

Soc historiadora de l’art, estic especialitzant-me en història i teoria de les arts escèniques, i la curadoria està necessàriament present en els interessos de qualsevol persona que cursi el meu grau. Tanmateix, la curadoria d’arts en viu és la gran desconeguda, fins i tot dins l’entorn museogràfic. Vull aprendre més sobre aquesta maquíssima professió i vull formar-me conjugant les dues coses que més estimo i a les quals desitjo algun dia poder-m’hi dedicar. Estic personalment involucrada amb la difusió cultural al meu municipi, el Prat de Llobregat, participant actualment en diversos projectes de divulgació periodística via xarxes socials. Perquè si de nena vaig poder apropar-me a les arts escèniques -en totes les seves formes- fou gràcies a la labor de les persones rere petites entitats culturals. Aquesta és la meva manera de tornar tot el que han fet per mi perquè ara ho gaudeixin altres, tractant de saldar el deute impagable que és haver-me descobert la meva passió.

Maria Rodríguez

Stalker Terrassa

A Terrassa, la meva ciutat, vaig descobrir el teatre a l’escola Les Pisanes i vaig formar part del TNT amb la cia portuguesa Circolando.  Després d’acabar la meva formació al Col·legi de Teatre de Barcelona i continuar aprenent en diferents workshops, començo a fer visites teatralitzades al Mnactec, museu on com a obrera del 191 explico les condicions de feina de l’època a la fàbrica. És vital recordar la nostra història i apassionant veure com nens i joves la descobreixen i s’hi endinsen a través del teatre. M’encanta crear amb la cia Les Llunàtiques perquè creiem en el teatre com a eina de connexió i cura. Perquè la cultura també ens cuida i, just per això, m’encanta poder formar part d’aquest dispositiu per a joves curadors, per aprendre i cuidar a través de la cultura.

 

Maria Planagumà

Stalker Olot

Des de molt petita la cultura m’ha captivat i inquietat, és per això, que sempre m’he mogut en projectes d’arts escèniques, com a músic, balladora i actriu. En el moment que creixes i has de començar enfocar el teu futur professional, vaig decantar-me per seguir estudiant sobre la cultura, després d’un any de reflexió a Londres. Encara que no des de la posició de l’artista, vaig cursar el grau en Comunicació Cultural. Actualment sóc estudiant del màster en Gestió Cultural, tinc molt clar que vull tenir una vida laboral relacionada amb l’àmbit cultural. És per aquest motiu que ell projecte Stalkers és una oportunitat d’obrir-me portes, aprendre, però sobretot gaudir del que més m’ha agradat sempre: la cultura.

 

Loreto San Martín

Stalker El Prat

Desde bien pequeña el arte y la literatura han sido mis principales motores de vida. Leer fue la primera de mis pasiones. Con el paso de los años descubrí el mundo del cine y el teatro y comprendí que la mejor manera para acercarme un poco más a esos dos mundos era estudiar interpretación. Al entrar a la universidad decidí embarcarme en la carrera de estudios literarios, ya que abarcaba muchos temas sociales, filosóficos y artísticos que me interesaban. Tras graduarme cursé el máster de educación interdisciplinar de las artes. Este máster me ayudó a retomar mi conexión con la pintura y la creatividad. Ahora que ya he acabado con mis estudios (aunque no descarto estudiar algo más en un futuro), creo que el programa Stalkers me otorga la oportunidad de poner en práctica todo lo aprendido durante estos años, además de ampliar mis nociones dentro del campo de las artes vivas

Laia Martí

Stalker Alcover

Actualment estudio Arquitectura a la ETSAR de la Universitat Rovira i Virgili. També toco la guitarra i veu, i he fet varis concerts arreu la meva província. M’encantaria participar a STALKERS perquè es una gran eina per poder fusionar aquests dos grans mons dels quals admiro: l’arquitectura i la música. Em crida molt en un futur poder dissenyar escenaris i espais que potenciïn l’art i per això m’interessa conèixer el punt de vista i les necessitats dels artistes. Per exemple coneixent les sensacions acústiques que han experimentat durant la seva carrera, poder aprendre quines els hi són les més còmodes i aplicar-ho.

Carles Alemany

Stalker Martorell

Estic en contacte amb el món del teatre des de fa més de 12 anys però res s’ha allunat més enllà de l’afició. Això si, en aquest món tan ampli he fet de tot: actor, director, guionista, escenògraf. No només això, sinó que també he tingut la sort de tocar l’àmbit audiovisuals, fent un curt des de zero amb una companya meva. També he fet de càmera i fins i tot algun curset de doblatge. Aquest projecte serà una gran oportunitat per poder veure aquest ampli món que és el teatre des de una altra perspectiva, així com el gran ventall de propostes artístiques que tindré el plaer de gaudir. També toco la guitarra en un grup de Punk!!

Carla Puigderrajols

Stalker Tàrrega

Fa pocs anys que estic endinsada en el món de l’espectacle, fins fa 4 anys no en sabia absolutament res de re, jo venia d’un recorregut mes aviat plàstic. Tot i així em vaig decidir fer el CFGS de Tècniques Interpretatives a l’Escorxador de Lleida i em va obrir els ulls. Ara mateix estic fent Escultura Aplicada a l’Espectacle i el meu camí és l’escenografia. Tanmateix el camp de la cultura és enorme i també m’agradaria poder participar en els esdeveniments i festivals mes pròxims. 

Brenda Verón

Stalker Tàrrega

Soc estudiant d’Arts Escèniques. Soc una persona molt riallera i m’encanta gaudir de la llibertat i la màgia que em dona el teatre, la dansa, etc. Des de petita l’art ha format part del meu camí com a persona, avui encara segueixo pel mateix camí i amb l’objectiu de ser una gran actriu i ballarina. Les arts escèniques sempre m’ha cridat l’atenció i tot i formar-hi part, trobo que em falta molt per descobrir i aprendre sobre aquest món. És per això que participo en el projecte dels Stalkers, descobrir, investigar, viure noves experiències, és una oportunitat que m’ofereixen i que amb gust la vull aprofitar. Penso que puc aprendre molt com a persona i artista i tinc moltes ganes de fer-ho conjuntament amb aquest projecte.

Andrea Ruiz

Stalker Martorell

Des de petita sempre m’ha agradat tot el relacionat amb les arts, aquestes m’ajudaven a expressar els meus sentiments.  Quan vaig començar l’institut era una noia extremadament tímida, tenia pànic escènic, però em moria de ganes de provar a fer teatre i em vaig apuntar a “Aula de teatre” al meu poble, als catorze anys. On actualment continuo, però ja no com a extraescolar sinó com a membre d’una companyia. Sóc una persona molt sensible, visc les emocions amb molta intensitat i el teatre per mi ha estat una teràpia que m’ha canviat la vida. Em fa molta il·lusió participar a Stalkers perquè ja he viscut les arts escèniques des de dalt de l’escenari, però mai he estat a l’altra banda i sento que és una gran oportunitat per aprendre des d’un altre punt de vista i conèixer a altres joves que comparteixen aquesta passió pel món artístic. 

Alba Roig-Muñoz

Stalker Terres de l'Ebre

Soc Alba Roig-Muñoz, una enamorada de l’art, de la cultura i de les Terres de l’Ebre. M’acabo de graduar en Comunicació Audiovisual i, com que l’important és no parar, estic cursant un Postgrau en Indústries Culturals. Em fa molta il·lusió poder participar en el projecte Stalkers, i és que em captiva la cultura: de Da Vinci a la Rosalia passant per Hitchcock i Rodoreda. Potser és perquè gairebé vaig aprendre a parlar damunt d’un escenari. No vull dir que les meves primeres paraules fossin un vers de Hamlet, sinó que entre bambolines vaig educar el meu sentit artístic. No se m’acut millor opció que aquesta oportunitat per aprendre i arribar a ser una bona gestora cultural, al mateix temps que fem créixer tots junts la cultura.

 

Aida Iglesias

Stalker Alcover

Actualment, estic cursant el grau d’Educació Infantil a la URV. Puc dir que sóc una persona molt extrovertida i oberta als demés. Pel que fa a la meva part més emocional, sóc una persona que no té problema en mostrar les seves emocions, i una forma que m’ajuda molt a exterioritzar-les són el teatre, el ball i la música. Puc dir que el teatre forma part de mi des de que sóc ben menuda. Suposo que és per això que m’apassiona tant el món de l’art i la cultura. He fet des de pastorets, dames i vells, teatre de carrer i musicals. Actualment, també estic treballant al Convent de les Arts d’Alcover, des del 2014 manté una programació estable d’espectacles de diferents disciplines artístiques. Considero que és una gran oportunitat per veure arts en viu, arts visuals o cinema. És per això que quan se’m va proposar l’oportunitat de participar a Stalkers no m’ho vaig pensar. Penso que és una gran oportunitat i crec que li podrem treure molt de suc i amb la qual gaudirem molt.

Mercè Llimona

Stalker Olot

És un plaer poder formar part d’aquest projecte tant interessant. Realment en tinc moltes ganes ja que quasi bé sempre he estat lligada al món de les arts i sento que hi tinc un vincle molt fort en tots els aspectes! Com que vaig estudiar arts escèniques a Vic vaig poder tocar molts àmbits i entendre el procés dels projectes, el sentiment de grup, les pors i les inseguretats davant del públic, l’emoció de l’autosuperació, etc. Actualment estic estudiant Història de l’Art a Girona i treballant des de fa tres anys al Teatre Principal d’Olot i, realment us puc assegurar que visc completament enamorada de l’art que m’envolta. M’encantaria poder aprendre més i més, tan com de professionals com d’aprenents com jo per poder formar-nos i tenir més experiència dins d’aquest món tant especial.

La Ferri

Stalker El Prat

Me llamo La Ferri, tengo 22 añitos y soy del Prat de Llobregat, siempre he estado muy vinculada al mundo de las artes. Soy bailarina y ahora futura pedagoga en danza. Me han llamado la atención siempre todo tipo de artes tanto plásticas como escénicas, y por eso el proyecto de Stalkers me ha parecido una forma muy buena de profundizar mis conocimientos. No solo artísticos sino también todo ese trabajo que hay tanto a nivel de coordinación técnico y escénico. Estoy deseando aprender y dejarme impregnar por todos los profesionales y amantes de las artes escénicas.

Mercè Borràs

Stalker Terrassa

Tinc 22 anys i soc de Terrassa i graduada en Comunicació i Indústries Culturals per la Universitat de Barcelona. M’apassiona la cultura en les seves diferents disciplines, des d’arts visuals, com arts vives o música. Actualment treballo i estic involucrada, a nivell de producció i comunicació, en diferents projectes culturals de la ciutat, com el Festival de disseny Latent, la Casa de la Música, o La Esquina del Centre de Creació Artística El Corralito. A més treballo a l’atenció al públic dels diversos equipaments culturals terrassencs; com el Teatre Principal o l’Auditori Municipal. Quan no soc a esdeveniments culturals, em podreu trobar jugant a hockey herba, a la muntanya o llegint.