Marcel Juan

Stalker El Prat

Soc el Marcel i em costa definir-me perquè és difícil triar entre tantes coses que m’interessen i em conformen. Soc matemàtic, gaudeixo molt de treballar amb persones i el món de l’art m’ha acompanyat des de ben petit gràcies a la música. Si bé per mi és una afició, sempre li he tingut molta estima i a mesura que passen els anys noto com em va modelant més i més com a individu. A més, sovint tinc la sort d’estar al lloc adequat i el moment adequat.

Eduard Mauri

Stalker Sant Hipòlit de Voltregà

Actor. Viatger intrèpid amant de la gastronomia i l’art en totes les seves expressions.

Fermí Herrero

Stalker El Prat

Soc el Fermi, actor format a l’Institut del Teatre i cofundador del grup de música Tronco. La meva passió és estar sobre l’escenari i ser un mestre de cerimònies pels espectadors. Si hi ha una cosa especial a esmenar és que m’agraden molt les segones veus i, per conseqüència, les corals. L’expressió artística m’ha ajudat a relacionar-me amb sinceritat amb mi mateix i amb el món.

Anna Blasco

Stalker Alcover

Soc d’Alcover però durant la semana visc a Cerdanyola del Vallès ja que estudio el Grau de Musicologia a La Universitat Autònoma de†Barcelona. Soc una aficionada del món de la Fotografía i dels audiovisuals. M’agrada el teatre i el visc des de que era ben Petita. M’ha ajudat igual que la música a descubrir-me i mostrar-me als altres d’una manera més segura i amb més presencia.

Elizabeth Ollé

Stalker Alcover

El meu nom és Elizabeth i visc a Alcover. Tinc 20 anys i estudio tercer de filologia catalana a la Universitat Rovira i Virgili. M’interessa molt la literatura, el teatre i les arts plàstiques. M’agradaria poder ser escriptora i professora de literatura contemporània, així com viure en algun poble amb la naturalesa a prop i viatjar per descobrir món.

Lluís Ruiz

Stalker Terrassa

Sóc un friki de les arts de l’espectacle. M’agrada molt la història, la recerca i la innovació dins del sector, cosa que em converteix en un amant malaltís dels festivals teatrals, on es poden veure les noves tendències. Paral·lelament sóc director i actor de la companyia de teatre físic Rectangle Negre, amb la qual duem a terme espectacles basats en posar-nos en risc com a creadors.

Carlos Gálvez

Stalker El Prat

Soy Carlos, un chico de 21 años que está comenzando a ver cual es su verdadera pasión en la vida : la interpretación. Hasta ahora siempre he orientado mi vida a lo puramente científico/ tecnológico, pero des de hace relativamente poco tiempo ha nacido en mí un impulso tan verdadero que ha hecho que deje de lado toda esa vía y apostar fuertemente por lo que realmente me llena.

Farah Benhalima

Stalker Tàrrega

Tinc 19 anys, vaig néixer a Igualada, amb una infantesa viscuda al poble de Cervera, i dels 6 anys fins avui en dia visc a la ciutat de Tàrrega. Actualment estic cursant segon de batxillerat artístic escènic, a l’Escola Ondara de Tàrrega. M’encanta el Teatre, tant com a públic i molt més com a actriu i viure-ho intensament, també he tingut l’oportunitat de treballar una obra de dansa contemporània amb una companyia meravellosa. M’encanta la dansa també. Em considero una persona prou simpàtica i amb molta energia! M’encanta revolucionar amb el teatre, que tothom deixi anar els telèfons mòbils per veure i viure amb nosaltres una història…Vull un teatre accesible per a tothom, on les dones i les persones racialitzades no siguin excepció, sinó protagonistes

Biel Martínez

Stalker Terrassa

Em dic Biel Martínez Viñas. Sóc de Terrassa, tinc 22 anys i soc actor i creador. M’encanta veure teatre, i la forma com més m’agrada veure’l és vivint-lo en un festival. Els festivals de teatre et transporten a un altre món, on cada nova obra et modifica i redefineix de fora cap a dins. És perseguint aquest efecte que fa cinc anys vaig crear la companyia de teatre físic i performance de la qual formo part actualment: Rectangle Negre.

Jordi Vilà

Stalker Tàrrega

Soc el Jordi de Tàrrega. Actualment, estic acabant el batxillerat d’arts escèniques. Des de petit que soc un gran amant del teatre i sobretot, la música. Actualment toco amb un grup de percussió i abans, estava dins d’una braç band. És similar a una txaranga però amb gags teatrals pel mig.

Íria Corominas

Stalker Sant Hipòlit de Voltregà

EDAT: 11.277 (de pedra) / EDAT MENTAL: Es desconeix HÀBITAT: Tierras Sucias del Llano de los Cerdos, Sant Hipòlit de Voltregà (Osona) / Busos Vic-BCN PROJECTE 24h/7: Cia. Enemic Natural. Companyia de teatre físic. FORMACIÓ: Estudis de interpretació a Central de Teatre. HOBBIES: Llegir patafísica, tocar el violí i ballar.

Kena Rodríguez

Stalker Olot

Vaig estudiar Humanitats però de petita volia ser florista. Fa poc que ballo sense vergonya i a vegades voldria ser artista però no sé per on començar. Quan vull passar temps amb mi mateixa pinto i escric al meu quadern vermell. M’agrada fer fotos, enfangar-me les mans, que em toqui el Sol a la cara, l’olor de llimona acabada d’exprimir, fer el vermut sense prendre vermut i banyar-me al mar.

Gemma Roura

Stalker Olot

Tinc 24 anys i crec que tot just ara, i després d’uns anys navegant sense rumb, començo a saber què m’agrada i què vull fer. Sóc una persona noctàmbula, tinc gustos i aficions canviants i em sento còmode en el caos. Vinc del món de la cultura popular que per desgràcia arrossega el pes de les etiquetes i els estigmatismes que li han anat penjant. Visc en un entorn rural, on el temps passa a poc a poc, cosa que crec que em defineix i que ha influït en la manera que tinc d’entendre i viure la vida. Ara, en aquest moment, puc dir que m’agrada la dansa i gaudeixo cuidant el meu gat i les dues gallines. Fa poc que tinc plantes aromàtiques i que he començat a fer ioga. M’agrada una mica de tot i variat. Això és el que m’agrada ara, d’aquí un mes ja us ho diré.